Monday, January 10, 2011

First.Experience?

tak nak cakap apape pasal kenapa lama tak updet, semangat konon-konon nak aktip update, or apape yang berkaitan dengannya, terima kasih.

Debaran sudah mula dapat dirasai.

Esok, hasil kerja aku selama lebih kurang 6 bulan di APS akan mula diuji.
5 bulan 10 hari to be exact~

Esok, sepasukan pelatih dari TNB akan memulakan latihan untuk menggunakan perisian web-application baru yang bakal mereka gunakan untuk proses analisa dan perancangan sistem elektrik seluruh Malaysia.

Esok, buat pertama kali web-application yang telah aku hasilkan akan digunakan buat pertama kalinya oleh pihak TNB, setelah banyak perubahan telah dilakukan kepada versi-versi sebelum ini.

Esok, mungkin aku akan berasa cuak yang amat sangat, mengharapkan segala-galanya berjalan lancar.

Esok, sehingga hari jumaat, aku akan berada di dalam mode tak-tenang-sepanjang-masa-worried-something-will-go-wrong.

Esok, aku akan berulang dari rumah ke pusat latihan ILSAS, di dalam kawasan UNITEN.

Esok, aku tak akan dapat melayari internet, apatah lagi update status kat facebook.
yang ini tak best, haish~

Esok,

Di dalam hati selalu tersimpan
rasa yang takkan pernah bisa ku ungkapkan
kau diam tanpa kata
saatku ungkap semua rasa

Di saat ku ingin dekat denganmu
kau semakin jauh meninggalkanku
dan kau diam tanpa kata
saatku ucap semua rasa

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
tuk cinta yang pernah kita miliki
tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
tuk bisa menjagai hati ini
tuk selama-lamanya

Mungkinkah esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatiku
untuk cinta yang pernah engkau miliki
untuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
untuk cinta yang pernah kita miliki
tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
untuk bisa menjagai hati ini
tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu

Untuk cinta yang pernah kita miliki tuk selama-lamanya

------------------------------

Oke, lagu takde kaitan, sila abaikan~~

ini nama dia SLD, single line diagram, guna untuk wat analysis bagi segala stesen pencawang dan yang seangkatan dengannya


Esok, segalanya bakal berubah.

Bagi yang sudi, sila-silalah doakan agar aku dapat menempuh hari-hari esok yang semakin mencabar.

Anyway, 
Thanks for reading~ =)

Azwan Muslim | 10.53pm | 100111 | Ruang Tamu

2 comments:

  1. semoga selamat semuanya wan... =)

    ReplyDelete
  2. Salam..

    All the best! =)

    And, sama2 (for reading).. =p

    ReplyDelete