Tuesday, November 10, 2009

:: introduction, again..duh~ ::

.
.
time : 10.42pm
date : november 10, 2009
place : rumah sewa
background music : bunyi hujan..

assalamualaikum..
nama diberi, mohd azwan mohd muslim..
mohd azwan mohd muslim..
asal perak..
kini menetap di taman datuk harun..
bekerja di damansara perdana..

hobi..

erm..




ntah, hoho..

salam kepada yang masih sudi membaca, setelah sekian lama aku tak mencoretkan apa-apa kat sini. juga setelah sekian lama blog nih dibiarkan dalam keadaan private. actually aku pun tak perasan blog nih telah diprivatekan. citernye camni, dulu aku ada nampak blog sorang membe aku diprivatekan secara tiba-tiba. so aku risik punya risik, baru aku tau, dia bukan private in order to let a certain people to read, dia memang set private so that no one can read at all, well, except for the author herself la kan. so, aku pun piki idea baik gak tu, that's why aku da set privatekan blog nih for a while, sebab aku fikirkan memang da takder mood dah nak menulis, ye la, sekarang kan da makin ramai da masuk dunia blogging nih, bukan cam time kitorang aktif dulu-dulu tu, berapa kerat je yang rajin menulis blog nih..da good old days, haha..

and after a while, aku da terlupa aku set private, ye la, every time aku bukak blog nih, bole je view kan, sebab aku memang da login google. arini abg peng mesej dalam fesbuk pasal blog nih, baru la aku teringat yang aku still lagi set private. i guess maybe some of you think that i am privating this blog just to let certain people to read, rite? anggap je la takder, walaupun aku rasa cam takde je yang anggap camtuh...

but anyway, sedikit sebanyak aku still lagi rindu saat-saat rajin tulis blog dulu tuh. sekarang pun, every time macam ada mende best happen, aku sure akan terpiki to write something here, telling everyone about my wonderful experience. tapi maybe time constrain, lost of mood, and macam-macam lagi la yang menghalang aku mencurahkan sesuatu di sini..

ANYWAY, guess aku takleh tahan gak the urge to write here, so, terhasil lah post yang tah apa mende nih...

a quick update about myself right now, sebab mood menulis da makin kurang, better siapkan cepat-cepat, haha..

1. i have already find a job, yey! i am currently working as an electrical engineer in a m&e engineering consultant firm in damansara perdana. as for those who doesn't know what a m&e consultant do, basically we are in between the client, the architect, and the contractor. we got the building plans from architect which had been agreed by the client, and we will design and propose all part related to mechanical and electrical for the project, and then we will ensure that the contractor is doing the right job. kalo tak paham, pi carik kat wikipedia..

2. i am currently staying in taman dato harun, jalan kelang lama. for those of you who doesn't know where the hell is taman dato harun...well, pi carik kat google map..

3. i am currently out of idea, so i guess i will stop here, haha...

again, thanks for reading, insya Allah i will start writing again frequently, thanks to my trusty laptop and my not-so-dependable maxis broadband ( ye la, kejap laju kejap tak, cam nak subscribe p1 instead lak, huhu.. )

terima kasih...and thanks for reading..

until then...

spoken by...
me
11.00pm, november 10, 2009.


14 comments:

  1. cukup2 3 bulan...nice timing for comeback~
    *wink*

    ReplyDelete
  2. eh wan duk taman datuk harun ekk.. xde la jauh sgt..

    nway, selamat kembali.. hehe

    ReplyDelete
  3. yb: haha, thanks2, feels good to be back~

    m3: a'ah kn, xperasan lak cukup2 3 bulan, huhu..

    k.azma: owh, npe, akk duk area2 sni ke? bole la blanja mkn, hehe..

    ReplyDelete
  4. Salam..

    Hehe.. Memang sejak akhir2 ni jarang sangat ada urge nak update blog.. Blog sy pun ble cek2, rupa2nya da 2 bulan xde apa2 update.

    Tp biasala, bila da ada blog ni, kdg2 dtg jugak rs nak menulis tu, so it's quite normal, kn?

    Btw, congratz for da job! Hehe.. Sudah men-join org2 berkerjaya nampaknya.. Hehe..

    All d best in life, and welcome back to the blogosphere.

    ReplyDelete
  5. irina: haha, btui2, mmg anda sungguh memahami, hehe..thanks, glad to be back, hee.. :D

    ReplyDelete
  6. yb? salah la azwan, tan sri kot. haha.

    dua bulan? oke la tuh. haha. nwy, welkam back...

    p/s: hunter ko da leh lwn priest aku lom? kalo lvl 50++, xleh la nk ajak ko g mvp! kahhahaha! * gilos riak! kekekeke~

    p/s/s: fyi en azwan, yana pun da x menulis. dia lg la, benti trus. kahhahah~

    ReplyDelete
  7. akak bole g lawat awak kat tmn dtk harun tu kan azma?? hehee

    ReplyDelete
  8. * silap.komen kak sya kat atas tu adalah kak rabiah..hehehe..lupa nk sign out laa..

    ReplyDelete
  9. hasry: haha, tenkiu2..xpa, aku da xde mud men ro skrg, da ada mud nnt abes la priest ko, aku snipe je dari jauh, hehe..

    kak biah: haha, bole2, akk duk mna nih?

    ReplyDelete
  10. dude kate dah kembali..up to this day..still got no post for 2010 year..hehe bz keje kee..tulaa cepat sgt grad..kehkehh kalu still student berlambak2 mase..senang2 jumm maplee..

    ReplyDelete
  11. woit....azwan yg kukenali..
    mane ko skrg??????????

    dah lame tak baca artiker terbaru ko..

    adakah kau masih ada lagi waktu?

    ReplyDelete
  12. Just want to say what a great blog you got here!
    I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

    Thumbs up, and keep it going!

    Cheers
    Christian, iwspo.net

    ReplyDelete
  13. hello, this my first post. dsfcsvcbyjyui
    [url=http://google.com]cxzc[/url]
    http://sdfsd.com

    ReplyDelete